Disclaimer

 

De aangeboden informatie op Gezondheidsweb.eu heeft een informerend karakter en is gebaseerd op diverse bronnen. 

De medewerkers van Gezondheidsweb.eu spannen er zich voor in de inhoud van de website aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Hoewel de inhoud van Gezondheidsweb.eu met de nodige zorg wordt samengesteld, gaan de ontwikkelingen op gezondheidsgebied erg snel en kunnen onjuistheden niet altijd vermeden worden.

De aangeboden informatie houdt geen advies in. De redactie raadt de bezoeker dan ook aan altijd advies aan een arts, deskundige of specialist te vragen alvorens eventuele wijzigingen in behandelmethode of levensstijl door te voeren.

De medewerkers van Gezondheidsweb.eu zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het zonder doktersadvies wijzigen, weigeren of aanpassen van behandelmethodes, of levensstijl.

De inhoud van de artikels op Gezondheidsweb.eu is voor particulier gebruik bedoeld. De medewerkers van Gezondheidsweb verschaffen de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid of geschiktheid voor een bepaald doel .

De medewerkers van Gezondheidsweb.eu mogen de webpagina's naar eigen inzicht en op ieder door hen gewenst moment veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. De medewerkers van Gezondheidsweb zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging. 

Advertenties zijn als zodanig herkenbaar en blijven de verantwoordelijkheid van de adverteerder. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van advertenties.

Opmerkingen en suggesties kunnen verstuurd worden via het contactformulier. 

 

Syndicatie