Kaneel kan als voedingssupplement in verschillende vormen ingenomen worden

Kaneel kan als voedingssupplement in verschillende vormen ingenomen worden

Bewaar kaneel altijd op een koele, droge plaats, weg van vocht en onmiddellijk zonlicht

Over kaneel en de medische eigenschappen van dit product is nog niet zo heel veel bekend. De voorgeschreven dosissen variëren van 1 tot 6 gram per dag. Hierbij dient opgemerkt dat heel hoge dosissen mogelijk toxisch zijn. Wie kaneel te kort komt in zijn dagelijkse voeding, kan dit via voedingssupplementen extra innemen.

Dit kan in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld capsules, in vloeibare vorm, in olie, in poedervorm. Kaneel kan als voedingssupplement inderdaad in verschillende vormen ingenomen worden, maar hou er steeds rekening mee dat het als additief in voeding wordt gebruikt. De meeste mensen krijgen op regelmatige basis al hun dosis kaneel binnen.

Bewaar kaneel altijd op een koele, droge plaats, weg van vocht en onmiddellijk zonlicht. Dit advies geldt overigens voor de meeste voedingssupplementen. Belangrijk om te weten is waarom iemand extra kaneel wil innemen. Daar moet een duidelijke reden voor zien, zoniet zouden we er op betrouwen dat de hoeveelheid kanaal die via het dagelijks voedsel door ons lichaam wordt opgenomen zal volstaan.

Syndicatie