Wortels van brandnetels helpen mannen op leeftijd makkelijker urineren

Wortels van brandnetels helpen mannen op leeftijd makkelijker urineren

Niet alleen brandnetels zelf, maar ook de wortels van deze planten hebben een heilzaam effect

Het probleem is bekend: bij mannen die de middelbare leeftijd hebben bereikt, duiken de eerste probleempjes op. Zegt het spreekwoord niet dat wie de kaap van 50 jaar heeft bereikt onvermijdelijk met de eerste ouderdomskwaaltjes wordt geconfronteerd. We hoeven ons daaromtrent geen illusies te maken. Die worden met het verstrijken van de jaren alleen maar erger. Als eens gedacht aan wortels van brandnetels op bepaalde problemen aan te pakken?

Arkocaps heeft inderdaad capsules op basis van deze extracten op de markt en dat niet zonder reden. Wortels van brandnetels helpen mannen op leeftijd makkelijker urineren. Urinproblemen zijn typische kwaaltjes bij mannen op middelbare leeftijd. Dat kan een gevoelige blaas zijn, maar ook een pijnlijk gevoel bij het urineren enzovoort.

Niet alleen brandnetels zelf, maar ook de wortels van deze planten hebben dus een heilzaam effect. Arkocaps adviseert om tweemaal per dag tijdens de maaltijd een capsule op basis van wortels van brandnetels in te nemen, telkens tijdens het drinken van een groot glas water. Moet het nog gezegd zijn dat aanbevolen wordt om de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden?

Syndicatie