Afslankingspil Alli aan ontstuitbare opmars bezig

Afslankingspil Alli aan ontstuitbare opmars bezig 

De afslankingspil Alli van GlaxoSmithKline is aan een ontstuitbare opmars bezig. Alli is het eerste afslakkingsmiddel dat door de Europa is goedgekeurd. Toch kan het geen kwaad om te midden van al de juichkreten toch een kritisch geluid te laten horen. Zoals er geen rozen zonder doornen bestaan, bestaan er ook geen medicijnen zonder nevenwerkingen.
 
Het belangrijkste is echter dat Alli werkt. Het medicijn belet dat vet zich nestelt in het lichaam, het vet wordt integendeel via de stoelgang verwijderd. In alle landen waar het geneesmiddel op de markt werd gebracht, is het succes enorm. Wees echter voorzichtig bij het gebruik van Alli.
 
Nevenwerkingen bij het gebruik van afslankingspil Alli
 
Op welke neveneffecten moet u letten bij het gebruik van de afslankingspil Alli? Uit de aard van het beestje – vet wordt via de stoelgang verwijderd – mag u zich aan een veelvuldiger wc-bezoek verwachten. Te enthousiaste gebruikers van de afslankingspil Alli mogen zich zelfs voorbereiden op diarree-aanvallen.
 
Een tweede bijwerking is flatulentie. Gebruikers van de afslankingspil Alli mogen zich aan een verhoogde winderigheid verwachten, wat vervelende neveneffecten kan hebben. Stel dat u zich ergens op een feestelijke gelegenheid bevindt terwijl er regelmatig gassen aan de achterkant ontsnappen.
 
Wie een regelmatig gebruiker is van de afslankingspil Alli kan er beter aan denken om een flesje parfum binnen handbereik te hebben. Bovendien kan het ook geen kwaad om een stel extra kleren ergens dichtbij klaar te leggen. Je weet immers maar nooit….
 
Voor wie is de afslankingspil Alli bestemd?
 
De afslankingspil Alli is bestemd voor mensen die aan obesitas lijden. Het medicijn is dus niet bestemd voor de eerste de beste die een paar kilootjes kwijt wil spelen. Het middel is vrij verkrijgbaar in de handel, maar de autoriteiten rekenen op de hulp van dokters en apothers om de klanten vertrouwd te maken met deze afslankingspil.
 
De wetenschap heeft zich weliswaar akkoord verklaard met het gebruik van Alli, maar toch is het enthousiasme niet algemeen. In sommige medische kringen wordt gevreesd voor een overconsumptie van de afslankingspil Alli door mensen die werkelijk bezeten zijn van gewichtsverlies.
 
Daarnaast moet het middel bij voorkeur in combinatie met een vetarm dieet worden gebruikt. Hier loert het gevaar om de hoek dat lijders aan vraatzucht zich op afslankingspil Alli gaan storten. Dat is zeker niet de bedoeling van het medicijn. Om alle speculatie de kop in te drukken: Alli werkt alleen als je zelf ook bereid bent om een extra inspanning te doen. In dat geval kunnen met deze afslankingspil inderdaad goede resultaten worden bereikt.
 

 

Syndicatie