Beroemde Amerikaanse tv-figuur wil dat we gezonder gaan leven

Beroemde Amerikaanse tv-figuur wil dat we gezonder gaan leven

Oprah Winfrey en Weight Watchers bundelen hun krachten in een grensverleggende samenwerking

Hebt u kilo’s te veel? Dan hoeft u zich geen seconde eenzaam te voelen, want miljoenen mensen verkeren wereldwijd in hetzelfde geval. Maar dat gezelligheidsgevoel hoeft niet te beletten dat u probeert het overtollige gewicht kwijt te raken. Want inmiddels heeft de medische wereld ons genoegzaam gewaarschuwd voor wat de gevolgen van de obesitas of zwaarlijvigheid kunnen zijn.

Maar er is goed nieuws: een beroemde Amerikaanse tv-figuur wil dat we gezonder gaan leven en ze wil ons daarbij helpen. Oprah Winfrey en Weight Watchers International, Inc. (NYSE: WTW) gaan samen een grensverleggende partnerschap aan om mensen over de hele wereld te inspireren een gezondere en meer bevredigend leven te leven. Winfrey was geboeid door het bewezen WW programma in combinatie met de nieuwe initiatieven om de missie van het bedrijf uit te breiden en prioriteit te geven aan algemene gezondheid en welzijn.

Als onderdeel van deze langetermijn samenwerking zal Winfrey een substantiële investering in het bedrijf doen en ook toetreden tot de board of directors, waar ze haar inzicht in toekomstige producten en programma’s inbrengt. ‘Weight Watchers gaf mij de handvaten om te starten met de blijvende verandering waar ik en zo velen van ons die met hun gewicht worstelen naar uit hebben gekeken”: zei Oprah Winfrey.

‘Mijn geloof in het programma is zo groot dat ik besloot om in het bedrijf te investeren en partner te worden in haar evolutie.’ We verbreden ons doel van enkel focussen op gewichtsverlies naar mensen helpen om een gezonder, blijer leven te leiden,” zei Jim Chambers, President en CEO, Weight Watchers International Inc. “Tijdens onze gesprekken werd duidelijk dat er enorme paralellen zijn tussen Oprah’s bedoelingen en onze missie. We geloven dat haar opmerkelijke talent om mensen te bereiken en te inspireren om zich volledig te ontwikkelen fantastisch aansluit bij onze sterke community, onze fantastische coaches en onze bewezen aanpak”.

Syndicatie