Maak een foto van je gezondheid

Maak een foto van je gezondheid

Een combinatie van drie diensten: medische check ups, second opinion en behandelingen

Royal Doctors, een bedrijf met drie innovatieve diensten, laat zien hoe de gezondheidszorg van de toekomst er kan uitzien. In een minimum van tijd wist Royal Doctors met zijn technologie in meer dan 21 landen aanwezig te zijn en staat het bedrijf op het punt een verdere internationale expansie te ontwikkelen.  

Royal Doctors biedt drie diensten aan: medische check ups, second opinion en behandelingen. “De medische check ups bieden mensen een momentopname, een soort van foto op je gezondheid. Onder onze klanten bevinden zich 40+ers die aandacht besteden aan hun gezondheid. Het voordeel van de medische check ups is dat je op basis van diverse onderzoeken een totaalbeeld krijgt van je gezondheid mét aanbevelingen hoe je je leven eventueel kan bijsturen. Het vroegtijdig opsporen van medische aandoeningen leidt bovendien tot de een betere mogelijke behandeling” aldus Joris Vanvinckenroye, CEO van Royal Doctors.

“Gezondheid is een globaal product, iedereen is bekommerd om een goede gezondheid. Toch moeten mensen vaak lang wachten of worden onderzoeken niet gecentraliseerd en word je van het kastje naar de muur gestuurd. Net op die trend speelt Royal Doctors in met een internationaal netwerk van franchisenemers. Onze klanten worden centraal onderzocht in het state of the art medical lab in Dusseldorf en Lausanne. Hier zijn alle mogelijke apparatuur en know-how verzameld. Een check up duurt een ganse dag en na afloop krijg je een volledig gedetailleerd rapport met aanbevelingen.”

De second opinion en de behandelingsdiensten vervolledigen het totaal concept van Royal Doctors. Stel, er is bij jou kanker vastgesteld en je wil een tweede onafhankelijke opinie. Royal Doctors beschikt over een uitgebreid netwerk van universitaire professoren die je binnen een periode van 10 dagen een tweede advies zullen geven. Bij het behandelingsconcept gaan we nog verder en zorgen we dat patiënten snel toegang krijgen tot top specialisten. Royal Doctors treedt in deze op als intermediair tussen patiënt en specialist. Bij Royal Doctors kan je als individu terecht maar ook verzekeringsmaatschappijen zijn reeds klant.

Royal doctors werkt vandaag met 5 medische centra voor check ups, werkt samen met 150 universiteitsprofessoren en met 50 specialisten voor de behandelingen.

Syndicatie