Mayonaise, mosterd, tomatensap, fruit enzovoort werken NIET voor de bestrijding van zonnebrand

Mayonaise, mosterd, tomatensap, fruit enzovoort werken NIET voor de bestrijding van zonnebrand

Internet reikt de meest idiote oplossingen aan voor de schade veroorzaakt door blootstelling aan het zonlicht

Internet heeft onze blik op de wereld veel ruimer gemaakt, ook op medisch vlak. Wie een bepaalde ziekte heeft, zal meteen gaan googlen om te kijken wat er allemaal over geweten is. Hier schuilt echter meteen ook een groot gevaar, want de weg wordt vrijgemaakt door kwakzalvers. Die gaan voor allerlei kwalen allerlei middelen aanreiken die niet werken of die zelfs een negatief effect gaan hebben.

We staan elke keer opnieuw verbaasd over de middelen die aanbevolen worden voor de bestrijding van de gevolgen van zonnebrand. Het lijkt daarom niet onverstandig om eens duidelijk te stellen dat een aantal zogenaamde hulpmiddelen niet helpen. Mayonaise, mosterd, tomatensap, fruit enzovoort werken NIET voor de bestrijding van zonnebrand.

Internet reikt inderdaad de meest idiote oplossingen aan voor de schade veroorzaakt door blootstelling aan het zonlicht. Schijfjes aardappel, eiwit, melk, botermelk, yoghurt, honing en azijn zullen weinig of geen verlichting brengen. Wie het ongeluk heeft gehad zich door de zon te laten verrassen, doet er beter aan om zich te laten behandelen met de middelen die door de traditionele medische wetenschap aanbevolen worden.

Syndicatie