Helpt biergist tegen puisten of jeugdpuistjes, zijn er nog meer positieve effecten?

Helpt biergist tegen puisten of jeugdpuistjes, zijn er nog meer positieve effecten?

Vooral vrouwen gebruiken biergist om gezonde haren en sterke nagels te krijgen

Bij pubers wordt biergist vaak gebruikt om de zo gehate puistjes te bestrijden. Dat gebeurt met wisselend succes, want helaas zijn die puistjes nogal hardnekkig van aard. Het slikken van biergistpillen kan echter nooit kwaad, want ze zijn zonder meer gezond. Arkocaps adviseert echter om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid toch beter niet te overschrijden.

De werkzame kracht van biergist reikt echter veel verder dan alleen maar de strijd tegen puistjes. Vooral vrouwen gebruiken biergist om gezonde haren en sterke nagels te krijgen. Gevraagd naar de resultaten, zijn de meeste reacties positief. Heel wat vrouwen zouden hun biergistpillen voor geen geld van de wereld meer willen missen.

Arkocaps wijst er op dat biergist vooral de moeite waard is vanwege de aanwezigheid van aminozuren, vitaminen (met name vitaminen B) en verschillende soorten mineralen. De gebruiker krijgt het advies om 1 capsule van 445 milligram herlevend biergist zowel ’s morgens, ’s middags als ’s avonds in te nemen. Wie graag meer wilt weten over de werking van biergistpillen, kent vast in zijn omgeving wel iemand die enthousiast is over deze capsules.

Syndicatie