Peumus Boldus of boldo voorkomt uitdroging van de mond

Peumus Boldus of boldo voorkomt uitdroging van de mond

Chileense plant boldus helpt speekselproductie verhogen

Sommige mensen hebben last van een droge mond. De oorzaken daarvoor kunnen divers zijn, waaronder bijvoorbeeld een neveneffect als gevolg van het gebruik van bepaalde medicijnen. Wie er last van heeft, zal kunnen getuigen dat zo’n droge mond allesbehalve een leuk gevoel heeft. Er is echter ook goed nieuws: er zijn producten op de markt die een droge mond helpen bestrijden, meer bepaald op basis van de boldo struik.

Peumus Boldus of boldo voorkomt uitdroging van de mond. Arkocaps heeft speciale capsules op de markt gebracht die samengesteld zijn op basis van deze plant die haar oorsprong heeft op de hellingen van centraal-Chili. Inderdaad, een heel eind van hier. De praktijk heeft namelijk geleerd dat het gebruik van supplementen op basis van de bold struik de speekselproductie doet verhogen. 

De Chileense plant boldus helpt dus de speekselproductie verhogen. Arkocaps adviseert om driemaal per dag een capsule met boldo supplementen te nemen, liefst voor de maaltijd met een groot glas water. Zoals steeds luidt het advies om de voorgeschreven dosis niet te overschrijden. Bovendien krijgen zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven het advies om de capsules even links te laten liggen.

Syndicatie