Supplementen van brandnetel kunnen lichaam helpen versterken

Supplementen van brandnetel kunnen lichaam helpen versterken

Capsules worden veel gebruikt, maar ook brandnetelsoep kan gezond zijn

In de jaren 60 en 70 werd in alternatieve milieus veel brandnetelsoep gebruikt. Deze traditie is samen met het wegkwijnen van het hippiedom wat naar de achtergrond verdwenen. De meeste mensen maken in het geval van brandnetels meteen de associatie naar een vervelende vorm van jeuk. Brandnetels bevatten echter ook heel wat gezonde elementen, zodat Arkocaps met succes capsulses met fijngemalen brandnetels op de markt heeft gebracht.

 

Supplementen van brandnetels kunnen het lichaam inderdaad helpen versterken. De heelkundige kracht van deze plant draagt bijvoorbeeld tot het verstevigen van de huid, zodat deze langer een jonger uitzicht behoudt. Arkocaps vermeldt dat er ook een positief effect is op de hoofdhuid. Dat effect zou zelfs haaruitval kunnen helpen voorkomen.

 

Capsules worden veel gebruikt, maar ook brandnetelsoep kan gezond zijn. Dankzij de vitaminen en mineralen die de plant bevat, kunnen de nagels versterkt worden dankzij het gebruik van drie capsules per dag. Arkocaps laat de gebruiksaanwijziging gepaard gaan met het gebruikelijke advies om de voorgeschreven hoeveelheid niet te overschrijden en om de capsules maar te laten bij borstvoeding en zwangerschap.

Syndicatie