Wees er zeker van dat uw poriën weer open zijn na het sporten

Wees er zeker van dat uw poriën weer open zijn na het sporten

Voorkomen is ook in dit geval beter dan voorkomen

Mensen doen aan aan sport om gezondheidsredenen. Sommigen joggen, anderen beoefenen een ploegsport of gaan naar de gym of een fitnesscentrum. Maar sport heeft meer voordelen te bieden dan gezondheid. Wie regelmatig sport, zal zich meestal ook een stuk beter in zijn of haar vel voelen. Sport kan inderdaad een positieve uitwerking op het humeur hebben. Wie regelmatig in de gym belandt, zijn waarschijnlijk ook begaan zijn met zijn of haar uiterlijk.

Het leveren van inspanningen doet zweten, zodat een optimale hygiëne aanwezig is. Maar gewoon wassen volstaat niet, er zijn nog een aantal andere zaken waar op moet worden gelet. Het kan uiteraard niet de bedoeling zijn dat u als gevolg van het sporten één of andere aandoening oploopt. Mits een aantal eenvoudige voorzorgsmaatregelen, kan dit worden voorkomen. U moet er alleen maar even aan denken!

Wees er zeker van dat uw poriën weer open zijn na het sporten. Bij het leveren van zware inspanningen komen er olieachtige producten vrij die allerlei vervelende gevolgen kunnen hebben. U zal bijvoorbeeld een groter gevaar lopen op uitslag en dat is uiteraard de bedoeling niet. Wie gaat sporten, doet dat om er beter uit te zien. Met een scenario van uitslag en acne wordt er dus geen rekening gehouden.

Voorkomen is ook in dit geval beter dan voorkomen, het komt er op aan om vuil, olie, dode huid enzvoort zo goed mogelijk te verwijderen. Makkelijk bruikbare doekjes zijn daarvoor uitstekend bruikbaar. Na het gebruik van deze doekjes zullen uw poriën opnieuw volledig geopend zijn, wat ongetwijfeld een hele geruststelling zal geven.