Wat is het geheim van de eeuwige jeugd van Madonna?

Wat is het geheim van de eeuwige jeugd van Madonna?

De bekende zangeres besteedt de grootste mogelijke zorg aan haar innerlijke flora

Al sinds de oudheid zoeken de alchemisten naar de steen van de wijzen, die het geheim van de eeuwige jeugd zou bevatten. Die speurtocht is nog steeds volop bezig, tot dusver zonder veel resultaten. We worden nu eenmaal allemaal ouder en op een bepaald wacht Hein met de ijzeren zeis op ons. Jammer, maar het is niet anders.

Sommige mensen slagen er toch in om tot op respectabele leeftijd er zeer goed te blijven uitzien. Het volgen van een strikte levensstijl kan alvast een stap in de goede richting vormen, maar uiteindelijk zijn de verouderingsverschijnselen toch niet tegen te houden. Of toch?

Wat is het geheim van de eeuwige jeugd van Madonna?, is een vraag die ons vaak wordt gesteld. De zangeres lijkt inderdaad dat geheim te hebben doorgrond, ze is al een stuk in de 50 maar niet-specialisten zouden haar ergens in haar twintiger jaren schatten. Blijkt dat ze veel aandacht besteed aan tuinieren, zonder dat ze echter een schop of een hark in haar garage heeft staan.

De bekende zangeres besteedt namelijk de grootste mogelijke zorg aan haar innerlijke flora en dat dankzij haar persoonlijke chef kok Mayumi Nishimura. Die innerlijke flora zijn de bacteriën die in ons lichaam aanwezig zijn en die er mee zorg voor dragen dat we gezond blijven. Om die bacteriën te verwennen volgt Madonna een speciaal dieet.

Dat dieet bestaat uit sojabonen, gierst en bruine rijst. In haar lichaam – zoals ook in het onze trouwens – leven miljarden bacteriën die onder andere zorg dragen voor onze spijsvertering. Het zijn deze bacteriën die er voor zorgen dat vooral in het spijsverteringsstelsel de noodzakelijk stoffen aan onze voeding worden onttrokken.

Door het voedsel te helpen verteren, spelen ze een belangrijke rol in ons leven. Vooral de extractie van vitamines is noodzakelijk om onze gezondheid te garanderen. Het zijn namelijk die voedingsstoffen die er toe bijdragen dat we gespaard blijven van ziekten als asthma tot darmkanker.

Syndicatie