Hoe kunnen visjes helpen om psoriasis en andere huidaandoeningen bestrijden?

Hoe kunnen visjes helpen om psoriasis en andere huidaandoeningen bestrijden?

Psoriasis bestrijden met Garra Rufa vissen

De bijzondere eigenschappen van de Garra Rufa’s brengen mee dat mensen die last hebben van één of andere huidaandoening zich een stuk beter kunnen voelen. Genezen is helaas nog niet mogelijk, maar wie lijdt aan psoriasis mag toch weer hoop koesteren. De visjes kunnen de symptomen van de ziekte gevoelig verlichten, in zoverre dat geen andere behandelingen noodzakelijk zijn.

 Rijst meteen de vraag hoe vaak iemand een behandeling met Garra Rufa’s moet ondergaan. Valt moeilijk te zeggen, het is afhankelijk van geval tot geval. Iedereen die bij de visjes is geweest, moet zien in welke tijdspanne de symptomen terugkeren. Op basis van die frequentie kan een behandelingsschema met Garra Rufa’s worden opgesteld.

Maar niet alleen voor psoriasis patiënten kan deze vorm van behandeling verlichting brengen. Ook eelt (eksterogen), eczeem, acné enzovoort kunnen met de visjes worden behandeld. Psoriasis gaat vaak gepaard met reuma en ook voor deze aandoening kan een kuur met de visjes verlichting brengen. De behandeling van huidaandoeningen staat nog in zijn kinderschoenen, maar zal in de komende jaren ongetwijfeld een sterke groei kennen.

 

Syndicatie