Is de behandeling van hyperhidrosis of overvloedig zweten mogelijk?

Is de behandeling van hyperhidrosis of overvloedig zweten mogelijk?

Meeste mensen met hyperhidrosis of overvloedig zweten zoeken geen medische hulp en begaan daarmee een fout

Uit een rondvraag blijkt dat ongeveer een derde van de personen die lijden aan hyperhidrosis of overvloedig zweten hun aandoening beschrijven als nauwelijks dragelijk. Het leven kan letterlijk een hel worden wanneer het zweet van uw lichaam afdruipt bij het oplopen van de temperaturen. Bij wijze van spreken zal bij de mannen en de vrouwen die aan de aandoening lijden het koud zweet uitbreken wanneer de zomer zich aankondigt.

s een behandeling van hyperhidrosis of overvloedig zweten mogelijk?, zo luidt dan ook een logische vraag. Het goede nieuws is dat er inderdaad een behandeling mogelijk is, hoewel we daar meteen aan moeten toevoegen dat de symptomen van de aandoening naar alle waarschijnlijkheid niet volledig gaan verdwijnen.

Meeste mensen met hyperhidrosis of overvloedig zweten zoeken geen medische hulp en begaan daarmee duidelijk een fout. Ze hebben met de aandoening leren leven en doen dus geen extra moeite om een oplossing te vinden. Toch kan het geen kwaad om een dokter te raadplegen, want die zal waarschijnlijk een helpende hand kunnen toesteken om de symptomen van de aandoening te verlichten.

Syndicatie