Olie van de bernagieplant kan rimpelvorming helpen tegengaan

Olie van de bernagieplant kan rimpelvorming helpen tegengaan

Borago Officinalis of bernagie stond al in de middeleeuwen bekend om zijn heilzame werking

De strijd tegen de veroudering wordt al sinds de oudheid met vereende krachten gevoerd. In de middeleeuwen zochten de alchemisten naar de steen der wijzen, die naar verluidt de eeuwige jeugd zou brengen. De zoektocht naar die steun heeft echter nog niets opgeleverd, de mensen zijn door de eeuwen heen blijven verouderen. Vooral vrouwen vinden dat erg, ze zien rimpels en kraaienpootjes met afschuw komen.

Elk middel dat kan worden ingezet in de strijd tegen de rimpels wordt dan ook met groot enthousiasme begroet. Olie van de bernagieplant van rimpelvorming helpen tegengaan, zo leert ons Arkocaps. De heilzame werking van de capsules op basis van deze plant heeft te maken met het vermogen om uitdroging van de huid tegen te gaan.

Borago Officinalis, de officiële naam van bernagie, stond al in de middeleeuwen bekend om zijn heilzame werking. Arkocaps heeft capsules op basis van bernagieolie op de markt gebracht, waarvan er driemaal per dag eentje mag worden ingenomen. Zoals steeds luidt het advies om de voorgeschreven dosis niet te overschrijden. Bovendien krijgen zwangere vrouwen het advies om de capsules tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap niet te gebruiken.

Syndicatie