Ananas kan de kwaliteit van uw huid helpen verbeteren

Ananas kan de kwaliteit van uw huid helpen verbeteren

Overdaad schaadt, ook in het geval van een gezonde vrucht

Er zijn op de markt talloze producten die de kwaliteit van de huid helpen verbeteren. Vooral vrouwen zijn vaak druk in de weer met allerlei crèmes in de hoop terug een jonge huid te krijgen. Of al die producten daadwerkelijk helpen, laten we in het midden. Vast staat dat alleen dat de farmaceutische sector er een flinke stuiver aan verdient. Er zijn ook minder voor de hand liggende producten die voor verbetering van de huid worden aangewend. Supplementen op basis van ananas zijn daar een voorbeeld van.

 

De ananas moeten we uiteraard niet voorstellen. Dat producten op basis van ananas de kwaliteit van uw huid kunnen helpen verbeteren, is echter minder geweten. Met name bij de bestrijding van cellulite kunnen supplementen op basis van ananas goede diensten bewijzen. Bedrijven als Arkopharma commercialiseren dergelijke pillen. Opgelet, cellulite of een sinaasappelhoud mag in geen geval met cellulitis worden verwisseld. Cellulite uit zich doordat de huid ongelijkmatig wordt, met op verschillende plaatsen verdikkingen.

 

Vooral vrouwen ervaren cellulite als hoogst vervelend en zullen al het nodige doen om de huid weer terug in zijn oude glorie te herstellen. Pilletjes bevattende ananasextract kunnen daarbij helpen. Vergeet echter niet dat succes in deze materie tijd zal vragen. Een kuur met ananasextracten vergt dus meer dan enkele dagen. Overdaad schaadt, ook in het geval van een gezonde vrucht. Wees dus karig met het innemen van pilletjes. Start ook nooit een kuur zonder een dokter te hebben geraadpleegd.

Syndicatie