Behandeling met collageen kan huid met tien jaar verjongen

Behandeling met collageen kan huid met tien jaar verjongen

Rode lichtgolven reactiveren collageen dat in slapende toestand in huid aanwezig is

Naarmate we ouder worden, veroudert ook onze huid. Dat is een logisch proces, waar nu eenmaal weinig aan te doen is. De productie van collageen gaat op een lager pitje branden, met onder andere rimpels tot gevolg. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de veerkracht, hydratatietoestand en elasticiteit van de huid. Het is uiteindelijk die collageen die onze huid jong houdt.

De collageenbanken zijn een relatief nieuw verschijnsel op de markt, maar volgens kenners zijn ze bijzonder effectief. De huid, die ingeslapen is, zal opnieuw heropleven. Het rode licht van een collageenbank zal de werking van de collageen opnieuw versterken. Dit heeft als gevolg dat de huid weer glad en stevig wordt, terwijl de rimpels en de lijntjes onder de ogen geleidelijk aan zullen verdwijnen.

Wat moet iemand doen die een collageenbehandeling wil ondergaan? Hij of zijn gaat om de andere dag onder de lamp liggen en dat zo tot men aan 30 sessies is gekomen. Een volledige kuur duurt dus ongeveer drie maanden. Het resultaat van de behandeling zal duidelijk zichtbaar zijn, zo garanderen de ontwerpers van de lamp. Om het bereikte effect te behouden, is het vervolgens noodzakelijk om nog eenmaal per de maand onder de collageenlamp te gaan. Het is bovendien niet noodzakelij dat heel het lichaam aan de collageenlamp wordt blootgesteld. De lamp kan ook alleen op het gezicht gericht worden. Het hangt maar af van wat iemands wensen zijn.

Syndicatie