Getuigenissen over successen geboekt met de manuele behandeling van het KISS-syndroom

Getuigenissen van patiënten en hun ouders over de successen geboekt met de manuele behandeling van het KISS-syndroom

Eerste getuigenis
Ik ben zelf kinesist en stuur patiënten door naar hem indien het teveel wordt.  Ben zelf ook behandeld door hem.  Zijn niveau staat ver boven dat  van osteopaten, daar kan je van op aan.  Hij zal geen onnodige (uit winstbejag) handelingen uitvoeren"

Een vader

"Dr Phlix is een absolute aanrader. Onze zoon is door hem behandeld voor het Kiss-syndroom.  Eerst een foto waarop je heel duidelijk ziet wat er mis is: een duidelijke uitleg, en een heel klein duwtje (waarvan ik niet eens zag dat het er een was), en alles volledig PIJNLOOS.  Het gevolg kwam dadelijk: onze spruit wil voor het eerst ook op zijn buik liggen, zijn motoriek gaat sterk vooruit.  De krampen zijn ook weg, al gaat dat meestal langzamer schijnt het.  Niet twijfelen, als er niks loos is, zal de dokter ook niks doen (hij was trouwens mijn eigen huisarts toen ik een baby was!)"

Vrolijk en gezonde baby

"Hier enkel goede ervaringen bij dr. Phlix.  Om een lang verhaal kort te maken: we hebben dr. Phlix helaas pas ontmoet toen ons meisje al màànden ellende achter de rug had  Hij heeft haar behandeld aan het nekje en enkele weken later waren we volledig klachtenvrij.  Hij heeft van ons meisje een vrolijke, gezonde baby gemaakt.  Maak je geen zorgen, dr. Phlix is een klassiek geschoold arts met jarenlange ervaring en specialisatie in manuele therapie (voornamelijk voor baby's)..."

Compleet ander kind

"...  Sinds het nekje van onze dochter is behandeld, hebben wij een compleet ander kind: ze slaapt eindelijk regelmatig en van uuuuuren rondlopen en sussen om 'r stil te krijgen, is geen sprake meer.  Ze huilt véél minder en is veel rustiger geworden.  Dr. Phlix legt je zelf van naaldje tot draadje uit wat de diagnose is, hoe zoiets komt en wat hij zal doen.  Niet bang zijn, zeer ervaren arts met veel geduld en een hoge dosis vriendelijkheid!"

Wonderdokter

" Dr. Phlix is in mijn ogen echt een wonderdokter!  Mijn zoontje had het Kiss-syndroom.  Hij had geen last van een reflux maar vertoonde wel een heel aantal andere kenmerken zoals een extreme voorkeurshouding en een kromme ligging.  Na één behandeling was alles voorbij!  Hij draait nu even vlot naar links EN naar rechts.  Ook zijn afgeplat hoofdje begint mooi rond te worden.  Normaal zijn de wachttijden erg lang, maar als je zegt dat je een huilbaby hebt en dat je ten einde raad bent, laat hij je mss sneller komen.."

Niets dan schreeuwen

"Hallo, ook ik heb pas ontdekt dat ik een Kiss-baby heb.  En gelukkig heb ik het syndroom leren kennen, anders zouden we zijn blijven sukkelen.  Hoe ik het ontdekt heb? : mijn dochtertje is 8 weken, deed niets dan schreeuwen ! (dat was niet meer huilen). Je zag heel goed dat ze pijn had.  Ik ben ook naar verschillende huisartsen geweest, er werd me verteld dat het een reflux was en dat ik gewoon wat geduld moest hebben.  Ondertussen zijn we al 4x van voeding veranderd, neemt ze Gaviscon, Omeprazole, ... en het schreeuwen heild maar niet op.  Ze weigerde elke voeding (behalve 's morgens dronk ze een beetje), ze had soms harde stoelgang, .... Na 4 dagen niet meer gegeten te hehben en alleen maar te hebben geschreeuwd overdag ('s nachts slaapt ze gelukkig wel goed door), zijn we op een zondagavond naar Spoed gegaan, omdat we er zelf onderdoor aan 't gaan waren: niets hielp!!  We kregen nog maar es andere pap voorgeschreven en we moesten gewoon kalm blijven.  Toen was het genoeg voor mij: zagen ze dan niet dat er meer aan de hand was?  Mijn schatje had ongelofelijk veel pijn, en we konden haar niet helpen of troosten.  Toen las ik hier vorige week toevallig iets over het Kiss-syndroom en heb ik onmiddellijk naar dr. Phlix gebeld.  Ik vond het het proberen waard, we hadden toch niets te verliezen.  Normaal moest ik 3 weken wachten, maar dat kon ik echt niet!!  Ze at bijna niet meer en moest dringend geholpen worden.;  Ik mocht nog diezelfde dag langskomen.  En hij zag direct dat het kiss-syndroom had.  Ze was aan het schreeuwen toen we binnen kwamen.  De dokter deed enkele oefeningen met haar beentjes en duwde ergenis onder aan haar rugje: en ze begon diret te lachen !!!  Wat een WONDER;  nu een paar dagen later heb ik nog steeds een gelukkige baby.  Dr. Phlix heeft ons leven veranderd!"

Dr. Phlix is inmiddels overleden, maar zijn werk wordt verder gezet door de Antwerpse dokter Heiner Biedermann. Deze heeft ook een praktijk in Keulen.

Syndicatie