Voorbereiding op een borstvergroting: praten met andere vrouwen op Borstenforum helpt

Voorbereiding op een borstvergroting: praten met andere vrouwen op Borstenforum helpt

Wees niet te snel tevreden met de keuze van een plastische chirurg

Een borstvergroting is in principe voor een plastische chirurg een kleine ingreep, die nochtans door zijn patiënten meestal erg op prijs wordt gesteld. Het percentage vrouwen dat na zo'n ingreep tevreden de kliniek van de plastische chirurg verlaat, is relatief groot. Toch is enige voorbereid op zo'n operatie geen overbodige luxe. Een gewaarschuwde vrouw is er ook in dit geval twee waard!

Wees op de eerste plaats niet te snel tevreden met de keuze van een plastische chirurg. Er zijn heel wat plastische chirurgen die hun vak goed verstaan, maar er zijn er ook die alleen de kassa horen rinkelen en die hun patiënten liefst weer zo snel mogelijk door de deur zien verdwijnen. Enig zoekwerk voor de keuze van de plastische chirurg is dan ook geen overbodige raad.

Dat zoekwerk kan in de onmiddellijke omgeving gebeuren, maar we leven in een wereld waar internet een steeds belangrijkere rol speelt. Via Google kan een vrouw alle mogelijke informatie over een borstvergroting terugbezorgen, inclusief adressen van plastische chirurgen waar de ingreep kan worden uitgevoerd. Bovendien staan er op internet voldoende tips om de ingreep goed voorbereid tegemoet te gaan.

Zeer interessant is bovendien het Borstenforum, waar vrouwen met elkaar hun ervaringen kunnen uitwisselen. Kijk op www.borstenforum.com of www.borstenforum.nl en je kan je aanmelden op het forum. Het aanbod aan informatie op deze fora is enorm, inclusief foto's van geslaagde (en minder geslaagde) ingrepen.

De deelneemsters aan het Borstenforum zullen bovendien klaar en duidelijk stellen welke dokters over een goede reputatie beschikken en welke over een minder goede. De kandidate voor een borstvergroting weet zo waar ze de beste kansen heeft om een geschikte operatie tegemoet te zien. Op basis van deze informatie kunnen een aantal klinieken of plastische chirurgen geselecteerd worden, waaruit de uiteindelijke keuze kan gebeuren.

Syndicatie