Bodybuilders scoren niet noodzakelijk goed bij vrouwen, gewoon goed gebouwde mannen scoren beter

Bodybuilders scoren niet noodzakelijk goed bij vrouwen, gewoon goed gebouwde mannen scoren beter

Alles draait om de hoeveelheid tijd die voor de vrouw beschikbaar is

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Een veel verbreid misverstand is bijvoorbeeld dat vrouwen vallen als een baksteen voor mannen met grote spierenbundels. Bodybuilders scoren niet noodzakelijk goed bij vrouwen, gewoon goed gebouwde mannen scoren beter. Tot deze conclusie kwam een groep onderzoekers aan de University of California. Het type Spiderman kreeg de voorkeur boven het type Thor, wat toch enigszins opmerkelijk mag worden genoemd.

Alles draait om de hoeveelheid tijd die voor de vrouw beschikbaar is. Vrouwen veronderstellen dat spierenbundels meer tijd in de gym doorbrengen dan bij een vrouw, waardoor ze duidelijk minder aandacht krijgt. Maar niet alleen de aandacht voor de vrouw zelf speelt een rol, ook die voor de kinderen is belangrijk. De Duitse filosoof Friedrich Nietzsche verklaarde niet voor niets dat een vrouw uiteindelijk geen echtgenoot zoekt maar een vader voor haar kinderen.

Syndicatie