Kan een te kleine penis de mannelijke vruchtbaarheid verminderen?

Kan een te kleine penis de mannelijke vruchtbaarheid verminderen?

Omvang van de penis is niet zo belangrijk, ook een kleine penis kan vrouwen zwanger maken

Het leven voor mannen met een kleine penis is niet altijd even makkelijk. Wie niet breed geschapen is, zal dat waarschijnlijk in zijn jeugd en zijn vroege puberteit regelmatig te horen hebben. Denk maar na het sporten, wanneer de voetbalploeg gezamenlijk onder de douche gaat. De ploeggenoten zullen vaak niet nalaten om de spot te drijven met het geslachtsorgaan van een teamspeler dat aan de kleine kant is.

Veel mannen lopen rond met complexen in verband met de grootte van hun lid. Kan een te kleine penis de mannelijke vruchtbaarheid verminderen?, zo vragen ze zichzelf af. Overigens hoeft de omvang van het geslachtsorgaan niets te maken hebben met het functioneren er van. Een kleine penis zal in de meeste gevallen geen bezwaar zijn om een zaadlozing te krijgen.

De omvang van de penis is dan ook niet zo belangrijk, ook een kleine penis kan vrouwen zwanger maken. Iemand met een ‘kleintje’ hoeft zich dan ook weinig zorgen maken, ook hij kan vader worden en een gezin stichten. Wat niet wegneemt dat veel mannen zich schamen voor hun te kleine lul, als we dit minder fatsoenlijk woord tenminste mogen gebruiken.

Syndicatie