Donkere chocolade kan erecties helpen verstevigen

Donkere chocolade kan erecties helpen verstevigen

Door het eten van donkere chocolade worden de bloedvaten verstevigd

Elke man denkt via zijn penis, zo luidt een veelverspreide volkswijsheid. De uitdrukking is misschien wat overdreven, maar feit is elke man veel aandacht besteedt aan zijn geslachtsorgaan. Die aandacht zal uiteraard nog toenemen wanneer die penis niet meer doet wat hij gewoon was om te doen. Inderdaad, we spreken dan over de erectieproblemen waar heel wat mannen mee af te rekenen hebben.

In de loop van de eeuwen is er heel wat onderzoek gedaan naar een methode om de penis van de man langer stijf te houden. Recent is er een doorbraak bereikt via medicijnen als Viagra, maar echte wonderen mogen van dit soort geneesmiddelen niet worden verwacht. Ze helpen wel degelijk in bepaalde gevallen, maar in andere gevallen zal het effect beperkt blijven.

Er zijn al heel wat afrodisiaca voorgeschreven, maar uiteindelijk zal in sommige gevallen de mannelijke trots het laten afweten. De redenen daarvoor kunnen zeer divers zijn, zodat elk geval afzonderlijk moet worden bekeken. In sommige gevallen zit de oorzaak in het hoofd en dan helpen lapmiddelen toch niet. Het probleem zal in dat geval bij de wortel aangepakt moeten worden.

Maar er is nog hoop! Sommige alledaagse dingen kunnen de mannelijke trots een handje toesteken. Donkere chocolade kan erecties helpen verstevigen en dat heeft te maken met de aanwezigheid van flavonoiden in cacao. Deze flavonoiden maken bepaalde chemicaliën los in de aders. 

Door het eten van donkere chocolade worden de bloedvaten verstevigd, maar de vraag is uiteraard welke hoeveelheden chocolade we per dag mogen eten. Een studie uitgevoerd aan de University of California at San Francisco wees uit dat één reep per dag de bloedstroom in de aders met 10% verhoogt, iets waar de penis uiteraard van profiteert.

Syndicatie