Kersen kunnen mannelijke sexuele potentie aanzienlijk verhogen

Kersen kunnen mannelijke sexuele potentie aanzienlijk verhogen

Kersen zijn eigenlijk ‘superfood’, maar we beseffen het nog veel te weinig

Kersen zijn eigenlijk ‘superfood’, maar we beseffen het nog veel te weinig. Er zullen maar weinig mensen zijn die geen kersen lusten, daarentegen zijn er heel wat mensen die zich in de kersentijd ‘overeten’ aan deze vruchten. Maar kersen zijn niet alleen lekker, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Kersen kunnen namelijk de mannelijke sexuele potentie aanzienlijk verhogen, iets wat u waarschijnlijk niet had verwacht. 

Toch ligt het ergens voor de hand wanneer we kijken naar de natuurlijke stoffen die in kersen aangetroffen kunnen worden. Ze zijn rijk aan antioxidanten en aan melatonine. Laatstgenoemd hormoon regelt in de hersenen ons slaaprimte. Daarnaast zijn kersen ook een belangrijke bron van beta caroteen, van vitamine C, E, kalium, magnesium, ijzer enzovoort. Kersen kunnen de pijn helpen verlichten, onder andere ook spierpijn na het doen van lichaamsoefeningen.

Al vanaf de oudheid wordt er naarstig gezocht naar middelen die de mannelijke potentie kunnen verhogen, kwestie van het sexueel genot te verhogen. Vrouwen koesteren anderzijds ook een wens, namelijk die van een goede vruchtbaarheid zodat het verwekken van kinderen niet te veel problemen oplevert. De wensen van beide geslachten ontmoeten elkaar ergens halverwege, ze zijn zeker niet tegenstrijdig.

In de loop van de eeuwen zijn al veel afrodisiaca voorgeschreven, maar hét wondermiddel is tot dusver niet gevonden. We maken ons sterk dat dit wondermiddel ook nooit zal gevonden worden. Anderzijds is er wel vooruitgang geboekt met het oplossen van het probleem van de onvrouwelijke onvruchtbaarheid, onder andere dankzij de in vitro bevruchting. Maar er zijn ook natuurlijke producten kunnen een handje toesteken om zowel man als vrouw te helpen.

Syndicatie