Mannen die aan liefdadigheid doen kunnen vrouwen makkelijker verleiden

Mannen die aan liefdadigheid doen kunnen vrouwen makkelijker verleiden

Vrouwen vallen op mannen met een groot hart

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Bent u een mannelijk lid van de Bond Zonder Naam? In dat geval zou het wel eens kunnen dat u succesvoller bent bij de vrouwen dan niet-leden van deze organisatie. Mannen die aan liefdadigheid doen kunnen vrouwen makkelijker verleiden, zo menen we te mogen afleiden uit de resultaten van een onderzoek dat werd uitgevoerd aan de Newcastle University in het Verenigd Koninkrijk.

Vrouwen vallen op mannen met een groot hart, bijvoorbeeld ook op mannen die zich als vrijwilliger voor één of ander goed doel inzetten. De achterliggende filosofie is waarschijnlijk dat deze mannen zich veel makkelijker kunnen inzetten voor iemand anders, dus ook voor vrouw en kinderen. Dit type man zal zich hoogstwaarschijnlijk makkelijker zelf kunnen wegcijferen, zo redeneren alleszins de vrouwen.

Syndicatie