Ogen en wenkbrauwen kunnen veel vertellen of een vrouw al dan niet zin heeft in sex

Ogen en wenkbrauwen kunnen veel vertellen of een vrouw al dan niet zin heeft in sex

Wijdopen ogen en opgetrokken wenkbrauwen kunnen signaal geven dat een vrouw zin heeft in een sexueel avontuurtje

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Het kan bijvoorbeeld ook belangrijk zijn om een aantal uiterlijke kenmerken in de gaten te houden. Ogen en wenkbrauwen kunnen veel vertellen of een vrouw al dan niet zin heeft in seks. Tot die conclusie kwamen onderzoekers aan de Florida State University wanneer ze een man en een vrouw die samen in een kamer waren gedurende enkele uren nauwlettend in de gaten hielden.

Wijdopen ogen en opgetrokken wenkbrauwen kunnen het signaal geven dat een vrouw zin heeft in een sexueel avontuurtje. Uiteraard is het gevaarlijk om voorbarig conclusies te trekken, vraag blijft uiteraard hoe wijdopen de ogen van de vrouw moeten zijn of hoe hoog ze haar wenkbrauwen heeft opgetrokken. Alleen mannen die veel ervaring hebben met vrouwen, zullen getraind genoeg zijn om dit soort signalen te herkennen.

Syndicatie