Vrouwen weten in bed steeds beter wat ze willen

Vrouwen weten in bed steeds beter wat ze willen

Vrouwelijke partners zijn niet langer tevreden met een vluggertje

De droom van elke man is waarschijnlijk een "I-don't-know, what-do-you-want-to-do?" vrouw in bed. Dit type vrouw is sexueel onervaren, of doet alleszins alsof ze dat is, en is bereid om aan alle wensen van de man te voldoen. Haar sexueel genot komt daarbij op de tweede plaats of verdwijnt zelfs helemaal naar de achtergrond. De man kan met andere woorden zijn zin doen zonder op de vrouw te letten.

We moeten u helaas teleurstellen: dit type vrouw is een uitstervende soort. Ze dateert nog uit de tijd dat sexuele voorlichting een taboe was en dat veel vrouwen in het huwelijk stapten zonder dat ze maar het flauwste idee hadden van wat sex eigenlijk inhield. Vroeger gebeurde het regelmatig dat een echtpaar naar de dokter moest stappen om te vragen wat ze eigenlijk in bed moesten doen.

Het was zelfs zo erg dat in de mate van het mogelijke werd vermeden dat mannen en vrouwen met elkaar in contact kwamen, kwestie van geen ‘foute’ gevoelens op te wekken. Het spreekt vanzelf dat dit soort ideeën, die nog uit het Victoriaans tijdperk dateren, momenteel volledig achterhaald zijn. Dat betekent ook dat de vrouw in bed volwassen is geworden.

Vrouwen weten in bed steeds beter wat ze willen en dat zal ook de man geweten hebben. Ze zal dat ook niet onder stoelen of b banken steken, zodat de man wel degelijk rekening zal moeten houden met de sexuele wensen en behoeften van zijn vrouwelijke partners.

 Die vrouwelijke partners zijn dan ook niet langer tevreden met een vluggertje, even snel ‘er op en er over’. De man zal meer aandacht moeten besteden aan voor- en tussenspel, maar ook aan naspel. Maar uiteindelijk hoeft dat geen handicap te zijn, het sexueel genot zal er niet minder om zijn.

Syndicatie