Vrouwen zijn sneller bereid tot sex met mannen die met veel andere vrouwen omgaan

Vrouwen zijn sneller bereid tot sex met mannen die met veel andere vrouwen omgaan

Een succesvolle versierder zal proberen in te spelen op gevoelens van jaloersheid bij vrouwen

Vrouwen zijn sneller bereid tot sex met mannen die met veel andere vrouwen omgaan. Tot die, niet geheel onverwachte conclusie, kwam een team van onderzoekers in Schotland. Met name wanneer een andere vrouw naar een man glimlacht, zal de eerste vrouw extra moeite doen om die man aan de haak te slaan. De onderlinge rivaliteit tussen vrouwen speelt bij dit gegeven een belangrijke rol.

Een succesvolle versierder zal zodoende proberen in te spelen op gevoelens van jaloersheid bij vrouwen. Maar dat moet dan wel op de juiste manier gebeuren. Wanneer iemand samen is met een vrouw, zullen andere vrouwen automatisch veronderstellen dat het om een koppel gaat. Eén en ander dient dus in een grotere vriendenkliek plaats te vinden.

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van zaken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt, factoren die in deze serie één voor één worden onthuld.

Syndicatie