Bessenjam op de penis kan man stevigere erectie bezorgen

Bessenjam op de penis kan man stevigere erectie bezorgen

Bessen bevatten antioxidanten die erectie kunnen ondersteunen

Geen enkele penis is een eiland die op zijn eentje leeft. Het mannelijk orgaan staat nu eenmaal in rechtstreekse verbinding met de rest van het lichaam, zowel bloed, zuurstof als voedingsstoffen worden via andere organen aangevoerd. Dat betekent ook dat problemen in andere delen van het lichaam er voor kunnen zorgen dat de erectie niet zo stevig wordt als ze wel zou moeten zijn.

J. Stephen Jones, professor urologie aan de Indiana University, is van mening dat er in geval van erectieproblemen altijd moet worden gezocht naar de oorzaken van die problemen. In sommige gevallen kunnen erectieproblemen de voorbode van bijvoorbeeld hartproblemen zijn. Waakzaamheid blijft zodoende geboden, uw penis kan u bijvoorbeeld vertellen dat er een hartaanval op komst is.

Volgens Jones heeft het daarom weinig zin om in geval van problemen meteen naar Viagra of andere erectieverstevigende geneesmiddelen te grijpen. In sommige gevallen kan u uw sexleven veilig stellen door een paar kleinere maatregelen die een betere erectie kunnen garanderen. Sommige van die middelen lijken op het eerste gezicht lachwekkend, maar ze zijn wel effectief.

Bessenjam op de penis kan een man een stevigere erectie bezorgen, op voorwaarde dat die jam afkomstig is van donkere bessen. Sommigen zullen bij het vernemen van dit advies de wenkbrauwen fronsen, maar toch staat de werking van bessenjam als een paal boven water (figuurlijk bedoeld dan).

Bessen bevatten namelijk antioxidanten die de erectie kunnen ondersteunen, zoals bijvoorbeeld anthocyanine. Dit is een bijzonder krachtige antioxidant die de mannelijke erectie kan verzekeren. Ze bestrijden namelijk de vrije radicalen in het bloed die de erectie afremmen.

Syndicatie