Gedrag van de vrouw vertelt veel of ze al dan niet zin heeft in sex

Gedrag van de vrouw vertelt veel of ze al dan niet zin heeft in sex

Verstandige versierders houden lichaamshouding van de vrouw beter goed in de gaten

Het gedrag van de vrouw vertelt bijvoorbeeld veel of ze al dan niet zin heeft in seks. Relatief weinig mannen zullen bewust het gedrag van een vrouw in de gaten houden. Nochtans kan uit dat gedrag blijken of een vrouw een man al dan niet aantrekkelijk vindt. Ook in een gesprek met een vrouw, al dan niet met de bedoeling om haar te versieren, is het belangrijk alert te blijven zonder de conversatie stop te zetten.

Verstandige versierders houden de lichaamshouding van de vrouw beter goed in de gaten. Uit een studie uitgevoerd in Nederland blijkt dat heel wat vrouwen het gedrag van een potentiële partner zullen imiteren wanneer ze zich door een man aangetrokken voelen. Wanneer de man voorwaarts leunt of op een andere voet gaat rusten, zal de vrouw vaak dit gebaar herhalen. Het is goed dat u daar rekening mee houdt.

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van zaken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Syndicatie