Mannen met een hoog IQ hebben meer kans om een vrouw te versieren

Mannen met een hoog IQ hebben meer kans om een vrouw te versieren

Vrouwen hebben graag kinderen die verstandelijk op een hoog niveau staan

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Mannen met een hoog IQ hebben meer kans om een vrouw te versieren. Tot die conclusie kwamen onderzoekers van de universiteit van Elon. Ze lieten een publiek van 200 vrouwen kijken naar mannen die over verschillende onderwerpen spraken. De mannen die als de meest geliefde vriend en/of voorkeur-partner werden ervaren, waren niet toevallig mannen met een hoog IQ.

Vrouwen hebben graag kinderen die verstandelijk op een hoog niveau staan, dat is de logische uitleg van de vrouwelijke voorkeur voor een hoog IQ. Moeders willen dat hun kinderen met zo groot mogelijke kansen in het leven stappen en intelligentie staat hoog op hun voorkeurlijstje. Anderzijds heeft het weinig zin om de nerd uit te hangen, dit type van man is niet meteen het droombeeld van de doorsnee vrouw.

Syndicatie