Minder dan 10% van de vrouwen vinden lengte van penis man belangrijk

Minder dan 10% van de vrouwen vinden lengte van penis man belangrijk

Superkleine mannelijke geslachtsorganen kunnen vrouwen toch moeilijk bevredigen

Er zijn al tientallen pagina’s volgeschreven over de vereiste lengte van het mannelijk lid. Volgens heel wat handboeken zou een penis in erectietoestand gemiddeld 20 centimeter lang zijn. Dat blijkt volgens de laatste studies echter toch maar een droomlengte te zijn, want het echte gemiddelde zou een stuk lager liggen. Sommige studies spreken van 13 tot 16 centimeter als een gemiddelde lengte.

Mannen die meteen naar een meetlat willen grijpen, moeten we toch even een halt toeroepen. Uiteindelijk heeft de lengte van de penis niet zo heel veel te betekenen, uiteindelijk is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat sommige penissen beter zijn anderen, maar wel dat het vooral de manier waarop de penis wordt gebruikt belangrijk is in de ogen van de vrouw.

In de praktijk blijken vrouwen namelijk helemaal niet zo dol te zijn op mannen met een grote penis. In extreme gevallen – we denken dan aan de echt grote jongens – kunnen grote penissen zelfs een pijnlijke affaire worden voor de vrouw. De mythe van de grote penis leeft dan ook hoofdzakelijk bij de man en in veel mindere mate bij de vrouw. Wat niet belet dat een vrouw toch wel zal kijken naar een man met een goedgevulde broek.

Minder dan 10% van de vrouwen vinden de lengte van de penis van de man belangrijk, zo blijkt uit een recente Amerikaanse studie. 67% van de ondervraagde vrouwen waren van mening dat vooral techniek en het langzaam opbouwen van spanning veel belangrijker zijn dan de lengte van de penis.

 Toch is er één grote maar: superkleine mannelijke geslachtsorganen kunnen vrouwen toch moeilijk bevredigen. Mannen met een superkleine penis zullen extra hun best moeten doen om een vrouw te bevredigen, want de penetratie door zo’n kleine penis zal weinig gevoelens opwekken wanneer er niets extra’s gebeurt. Sommige vrouwen getuigden dat ze de penetratie door zo’n kleine penis gewoon ondergaan, zonder er het minste bij te voelen.

Syndicatie