Vrouwen doen op steeds jongere leeftijd sexuele ervaring op

Vrouwen doen op steeds jongere leeftijd sexuele ervaring op

Ervaren vrouwen kunnen hun man extra genot in bed bezorgen

Of we het graag hebben of niet: onze zonen en dochters wagen zich steeds vaker op heel jonge leeftijd aan sex. We zouden de jongens en meisjes van 12 jaar die geen maagd meer zijn te eten willen geven. Wettelijk is het hebben van sex onder de leeftijd van 16 jaar verboden, maar in de praktijk valt moeilijk te controleren of twee pubers al dan niet achter hoek of kant met elkaar naar bed gaan.

Of we het nu erg vinden of niet, het valt moeilijk te voorkomen dat jongens en meisjes zich tot elkaar sexueel aangetrokken voelen. In beide gevallen spelen de hormonen een rol en die zullen de zin in sexuele experimenten onvermijdelijk in de hand werken. Het belangrijkste probleem situeert zich uiteraard in ongewenste zwangerschappen. Daarom is het belangrijk dat de ouders en/of de school tijdig voor sexuele voorlichting zorgen.

Toch komen tienerzwangerschappen nog vaak voor en in heel wat gevallen zijn die bewust. Het meisje in kwestie wilt wel eens weten hoe het is om zwanger te zijn. Er is met andere sprake van een ongezonde vorm van nieuwsgierigheid, met alle gevolgen van dien. Het meisje in kwestie beseft ongetwijfeld niet dat die zwangerschap haar leven drastisch door elkaar zal gooien. Maar anderzijds kan het verder weinig kwaad dat pubers vanaf de leeftijd van 16 jaar met sex experimenteren.

Vrouwen doen namelijkll op steeds jongere leeftijd sexuele ervaring op en dat kan hun sexleven uiteindelijk alleen maar ten goede komen. In een volgende fase zal dat ook het mannelijk sexueel genot verhogen, zodat beide partijen profiteren van elkaars sexuele ervaring.

Ervaren en assertieve vrouwen kunnen hun man dus extra genot in bed bezorgen. Toch is het met een nieuwe partner altijd weer even wennen, want niet iedereens voorkeuren zijn dezelfde. Man en vrouw zullen dus een paar verkenningsrondes moeten uitvoeren alvorens ze het maximale genot in bed kunnen bereiken.

Syndicatie