Vrouwen dromen vaak van een stevige vrijpartij in de open lucht

Vrouwen dromen vaak van een stevige vrijpartij in de open lucht

Vrouwelijke fantasie gaat veel verder dan mannen denken

Over de plaats waar sex plaatsvindt, doen veel misverstanden de ronde. Vrouwen dromen vaak van een stevige vrijpartij in de open lucht, iets wat een onervaren man niet onmiddellijk als evident zal ervaren. Voorwaarde is uiteraard dat het iets of wat comfortabel gebeurt. We kunnen ons moeilijk voorstellen dat de vrouw graag met de billen bloot in de brandnetels zal liggen.

Sex in de buitenlucht wordt ook al een stuk minder interessant wanneer de weerstandomstandigheden niet meezitten. In de vrieskou of in een regenbui liggen te neuken, is misschien interessant op het scherm, maar veel minder in de realiteit. De vrouwelijke fantasie gaat echter veel verder dan de meeste mannen denken, het komt er op aan om bij een vrouwelijke partner de grenzen af te tasten wat ze graag en wat ze minder graag heeft.

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van zaken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Syndicatie