Fysieke inspanningen verhogen het testosterongehalte en stimuleren de sexuele prestaties

Fysieke inspanningen verhogen het testosterongehalte en stimuleren de sexuele prestaties

Wie fysiek sterk staat, zal meestal ook goed in bed presteren

Fysieke inspanningen verhogen het testosterongehalte en stimuleren de sexuele prestaties, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Wie regelmatig gaat joggen of aan fitness doet, zal ook een grote mate van zelfvertrouwen aan de dag leggen. Gevolg van een goed zelfvertrouwen is dat de man in bed ook zijn kunnen zal willen tonen. Sommige mannen denken dat het leveren van fysieke inspanningen hen uitput, maar dat blijkt dus niet waar te zijn.

Wie fysiek sterk staat, zal namelijk meestal ook goed in bed presteren. Voldoende slaap, het reduceren van stress en een dieet rijk aan zink kunnen een man in topvorm helpen, maar het leveren van zware fysieke inspanningen kan het doorstromen van het bloed bevorderen. Ook de penis zal voldoende doorstroomd worden, wat de bedprestaties alleen maar ten goede kan komen. Mens sana in corpore sano, het heeft ook een sexuele bijbetekenis.

Al vanaf de oudheid wordt er naarstig gezocht naar middelen die de mannelijke potentie kunnen verhogen, kwestie van het sexueel genot te verhogen. Vrouwen koesteren anderzijds ook een wens, namelijk die van een goede vruchtbaarheid zodat het verwekken van kinderen niet te veel problemen oplevert. De wensen van beide geslachten ontmoeten elkaar ergens halverwege, ze zijn zeker niet tegenstrijdig.

In de loop van de eeuwen zijn al veel afrodisiaca voorgeschreven, maar hét wondermiddel is tot dusver niet gevonden. We maken ons sterk dat dit wondermiddel ook nooit zal gevonden worden. Anderzijds is er wel vooruitgang geboekt met het oplossen van het probleem van de onvrouwelijke onvruchtbaarheid, onder andere dankzij de in vitro bevruchting. Maar er zijn ook natuurlijke producten kunnen een handje toesteken om zowel man als vrouw te helpen.

Syndicatie