Hoe maak ik van mijn sexleven een avontuur met vijf sterren?

Hoe maak ik van mijn sexleven een avontuur met vijf sterren?

Hoe meer actie, hoe beter

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Hoe maak ik van mijn sexleven een avontuur met vijf sterren? Het antwoord op deze vraag wil uiteindelijk iedereen weten, maar op de eerste plaats komt het er op aan om tot actie over te gaan. Volgens studie bij bijna 4.000 mensen uitgevoerd aan de University of Indiana is een actief sexleven de beste methode om ook tot een goed sexleven te komen. Zowel mannen als vrouwen moeten daartoe een extra inspanning leveren.

Hoe meer actie hoe beter, zo zou het ordewoord kunnen leiden. We hebben heel wat middeltjes ter beschikking om elkaar op te winden, zaak is ze om ze op de juiste manier te gebruiken. Uit de studie bleek dat bij 4 verschillende acties de kans dat een vrouw een orgasme bereikte 75% was. Bij 5 was dat echter al 76%. Zowel orale als manuele stimulatie mogen bij de man als aparte individuele acties gerangschikt worden. Voor meer details kan u beroep doen op The Men's Health Big Book of Sex.

Syndicatie