Sportieve mannen krijgen makkelijker een vrouw versierd

Sportieve mannen krijgen makkelijker een vrouw versierd

Vrouwen houden van winnaars

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Zo is het een wijdverbreid misverstand dat vrouwen niet van sport houden. Het volstaat om te kijken naar de spelersvrouwen van onze bekende voetballers om te weten dat dit niet het geval is. Sportieve mannen krijgen makkelijker een vrouw versierd, zeker wanneer ze zoals de hierboven aangegane voetballers het hoog op de sportieve ladder hebben geschopt (in dit geval dus letterlijk).

Vrouwen houden met andere woorden van winnaars. Een onderzoek uitgevoerd aan Villanova University in de Verenigde Staten wees uit dat het bezoek aan pornosites sterk steeg wanneer er een belangrijke sportmanifestatie aan de gang was. De mannen keken meestal naar een match, terwijl de meekijkende vrouwen zo opgewonden raakten dat ze naar internet grepen om een opwindend filmpje te zien.

Syndicatie