Vrouwen die koud overkomen, ontpoppen zich vaak tot ware furies in bed

Vrouwen die koud overkomen, ontpoppen zich vaak tot ware furies in bed

Vrouwen die warm overkomen duiken anderzijds vaak minder vaak met een nieuwe partner in bed

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Vrouwen die koud overkomen, ontpoppen zich vaak tot ware furies in bed. Sommige vrouwen geven de indruk dat ze een koelkast zijn, maar schijn bedriegt in dit geval. Onderzoekers van Villanova University kwamen na uitgebreide testen tot de conclusie dat dit type vrouw in veel gevallen in bed zich allesbehalve als een ijskoningin gedragen. Mannen moeten zich dus niet noodzakelijk laten ontmoedigen als een vrouw als koud overkomt.

 Vrouwen die warm overkomen duiken anderzijds vaak minder vaak met een nieuwe partner in bed. Ook in dit geval kan de schijn dus bedriegen, wie denkt een makkelijke vangst te doen zou wel eens op het verkeerde paard hebben gewed. Uiteindelijk is het versieren van vrouwen geen wetenschap, maar iets dat in de praktijk moet worden geleerd. Inderdaad, met vallen en opstaan.

Syndicatie