Vrouwen geven de voorkeur aan mannen die aan teamsporten doen

Vrouwen geven de voorkeur aan mannen die aan teamsporten doen

Golf, joggen, zwemmen, gewichtheffen, hoogspringen enzovoort scoren minder goed

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Vrouwen geven de voorkeur aan mannen die aan teamsporten doen, zo luidt de verrassende conclusie van een onderzoek uitgevoerd aan Laurentian University in Canada. Het heeft dus weinig zin om vrouwen te imponeren met uw handicap bij het golfen, in tegenstelling tot wat sommige mannen denken. Voetbalspelers liggen veel beter in de markt, zoals trouwens ook blijkt uit het aantal schoonheidskoninginnen die met een (bekende) voetballer gaan.

Golf, joggen, zwemmen, gewichtheffen, hoogspringen enzovoort scoren als individuelde sporten minder goed als teamsporten. Achterliggende idee is waarschijnlijk dat mannen die in een ploeg spelen, een betere teamgeest hebben dan mannen die individueel sporten. Zo’n teamgeest komt ook goed van pas in een huwelijk, dat als puntje bij paaltje eigenlijk ook een vorm van team is.

Syndicatie