Vrouwen geven de voorkeur aan mannen die zichzelf kunnen relativeren

Vrouwen geven de voorkeur aan mannen die zichzelf kunnen relativeren

 Mannen met een te hoge eigendruk scoren niet zo heel hoog bij vrouwen

 Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

 Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

Vrouwen geven bijvoorbeeld over het algemeen de voorkeur aan mannen die zichzelf kunnen relativeren. Uiteraard weten vrouwen wel een en ander weten over de man waarmee ze naar bed gaan. Uiteindelijk zijn sociale media als Facebook ontwikkeld om de kennis van de ander te verhogen. Maar overdrijving schaadt ook in dit geval, ga vanaf de start niet al te gedetailleerd op jezelf in.

Mannen met een te hoge eigendruk scoren bovendien niet zo heel hoog bij vrouwen. Wie alleen maar pocht met zijn goede eigenschappen, kennis, karakter enzovoort zal eerder als een blaaskaak dan als een attractieve partner ervaren worden. Vrouwen houden van mannen die ook eens met zichzelf kunnen lachen. Zichzelf volslagen belachelijk maken, is anderzijds ook niet meteen nodig. De gezonde tussenweg lijkt het meest aangewezen.

Syndicatie