Vrouwen houden van mannen waar een mysterieus sfeertje rond hangt

Vrouwen houden van mannen waar een mysterieus sfeertje rond hangt

Oogcontact is in verband met een sexuele relatie altijd van het grootste belang

Het heeft in het versierspel weing zin om altijd meteen open kaart te spelen. Vrouwen houden van mannen waar een mysterieus sfeertje rond hangt. Uit een studie gepubliceerd in Psychological Science blijkt dat een vrouw er niet van houdt wanneer iemand haar recht voor zijn raap komt vertellen dat hij haar wel ziet zitten. De kans op een afwijzing kan dan behoorlijk groot zijn, hou de spanning er dus altijd even in.

Oogcontact is in verband met een sexuele relatie altijd van het grootste belang. Via dat oogcontact zal een vrouw proberen in te schatten hoe een man over haar denkt, ze zal meer over die man zitten na te denken wanneer diens gevoelens onduidelijk zijn. Anderzijds mag een man ook niet overdrijven, wanneer hij haar gewoon brutaalweg zit aan te staren zal de vrouw ook sneller op hem afknappen.

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt. In deze serie leren we u deze factoren ontdekken.

Syndicatie