Zink kan potentie van de man versterken en de vruchtbaarheid van de vrouw verhogen

Zink kan potentie van de man versterken en de vruchtbaarheid van de vrouw verhogen

Mosselschelpen kunnen libido aanwakkeren

Al vanaf de oudheid wordt er naarstig gezocht naar middelen die de mannelijke potentie kunnen verhogen, kwestie van het sexueel genot te verhogen. Vrouwen koesteren anderzijds ook een wens, namelijk die van een goede vruchtbaarheid zodat het verwekken van kinderen niet te veel problemen oplevert. De wensen van beide geslachten ontmoeten elkaar ergens halverwege, ze zijn zeker niet tegenstrijdig.

In de loop van de eeuwen zijn al veel afrodisiaca voorgeschreven, maar hét wondermiddel is tot dusver niet gevonden. We maken ons sterk dat dit wondermiddel ook nooit zal gevonden worden. Anderzijds is er wel vooruitgang geboekt met het oplossen van het probleem van de onvrouwelijke onvruchtbaarheid, onder andere dankzij de in vitro bevruchting. Maar er zijn ook natuurlijke producten kunnen een handje toesteken om zowel man als vrouw te helpen.

Zink kan bijvoorbeeld de potentie van de man versterken en de vruchtbaarheid van de vrouw verhogen. Wat de man betreft, is zink zelfs noodzakelijk voor het aanmaken van sperma. Maar dit basismetaal zou ook de lust aanwakkeren en bovendien op lange termijn de sexuele gezondheid aanwakkeren. Een tekort aan zink wordt vaak als reden opgegeven voor de afname van de kwaliteit van het mannelijk zaad.

Zink zou bovendien het testosterongehalte doen stijgen, zodat het interessant is om rond te kijken naar natuurlijke producten die het gehalte van zink in ons lichaam verhogen. Daar kunnen verrassende ontdekkingen bij zijn. Mosselschelpen kunnen bijvoorbeeld het libido aanwakkeren, want er bevindt zich een zinklaagje op. Het heeft natuurlijk weinig zin om de schelpen zelf te verorberen, maar de saus waarin de mosselen worden gekookt kan een aanrader worden genoemd.

Syndicatie