Goed masturberen is een kunst die elke man kan leren

Goed masturberen is een kunst die elke man kan leren

Oefening baart ook in het geval van masturbatie de meester

Is masturbatie een kunst op zich? Als we sommige wetenschappers mogen geloven wel. De meeste mannen maken er zich met een jantje-van-leiden van af, ze friemelen wat aan hun penis en na een paar snelle rukken komen ze klaar. Zolang het om solosex gaat, is dat natuurlijk allemaal niet erg. Het wordt wel erger wanneer diezelfde man die gewend is om snel snel te masturberen plots met een vrouwelijke partner aan de slag gaat.

Die man zal moeten leren om zich te bewingen, in zoverre dat de ejaculatie zolang wordt uitgesteld totdat ook de vrouw in de buurt van een hoogtepunt is gekomen. Dat is minder moeilijk dan sommigen misschien wel zouden denken. Iedereen kan, mits wat oefenen, het klaar komen uitstellen. Dat uitstel kan zelfs veel langer duren dan algemeen wordt aangenomen.

De voordelen van masturbatie zitten soms in een onverwacht hoekje verborgen. Wie een afspraak heeft met een vrouw en zich voordien even afzondert om de hand aan zichzelf te slaan, zal met een veel kalmer gevoel zijn afspraak tegemoet zien. Dat geldt op de eerste plaats voor de jongeren, want iedereen weet dat jonge mannen van rond de 20 ware testosteronbronnen zijn die nog moeten leren om zichzelf te beheersen.

Goed masturberen is een kunst die elke man kan leren. Ava Cadell, oprichter van loveologyuniversity.com, adviseert eerst om te oefenen om het krijgen van een orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Wie in het verleden meestal na 2 minuten al een zaadlozing kreeg, zal met veel genoegen vaststellen dat mogelijk is om de climax pas na 3 minuten te bereiken. 

Oefening baart ook in het geval van masturbatie de meester, volgens Cadell kan mits volgehouden training het succes al vrij snel binnen ieders handbereik liggen. Het uitstellen van het ultieme moment kan extra genot bezorgen, het wordt iedereen warm aanbevolen om het te proberen.

Syndicatie