Vrouwen kijken alleen naar de financiële situatie van mannen in relatie op lange termijn

Vrouwen kijken alleen naar de financiële situatie van mannen in relatie op lange termijn

Rijkdom van man heeft in geval van one-night-stand minder belang

Vrouwen kijken alleen naar de financiële situatie van mannen in relatie op lange termijn en daarmee is opnieuw een misverstand uit de weg geruimd. Het is dus zeker niet zo dat vrouwen alleen uit zijn op sexueel verkeer met mannen die goed in de slappe was zitten. Wat betreft het hebben van geslachtsverkeer doet geld er eigenlijk niet zo veel toe. Eerder zal de vrouw zich dan laten leiden door sexuele aantrekkingskracht.

De rijkdom van de man heeft in geval van one-night-stand minder belang, maar dat ligt anders in geval van een langdurige relatie. Volgens een studie van de University of New Mexico zal een vrouw vooral zoeken naar een man die in staat is om haar kinderen een financieel veilige toekomst te bezorgen. Voor éénmalige contacten gaat de voorkeur van de vrouw meestal uit naar grotere mannen.

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van maken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt, factoren die in deze serie worden behandeld.