Vrouwen krijgen vaker een orgasme tijdens het voorspel dan tijdens de eigenlijke copulatie

Vrouwen krijgen vaker een orgasme tijdens het voorspel dan tijdens de eigenlijke copulatie

Help uw vrouw klaar komen, de sex zal er alleen maar beter door worden

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van zaken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt. In deze serie worden deze één voor één voorgesteld.

Vrouwen krijgen vaker een orgasme tijdens het voorspel dan tijdens de eigenlijke copulatie, een feit waar veel mannen niet van op de hoogte zijn. De meeste mannen associëren seks met vaginale penetratie, waarna een orgasme kan worden bereikt. Een Britse studie bevestigde echter nogmaals dat voor vrouwen het voorspel veel belangrijker is, de penetratie willen ze er dan weer bovenop helpen.

Help uw vrouw klaar komen en de sex zal er alleen maar beter door worden, zo luidt dan ook het advies dat de Britse onderzoekers gaven. Gebruik daarvoor uw handen, uw vingers, uw tong enzovoort. Indien de vrouw daarom vraagt, kunnen ook sexspeeltjes een handje komen toesteken. De studie wees uit dat de vrouw wanneer ze is klaargekomen extra haar best zal doen om ook de man te bevredigen.

 

Syndicatie