Oefening door masturbatie kan klaar komen man uitstellen

Oefening door masturbatie kan klaar komen man uitstellen

Vrouwen zijn dol op mannen die ejaculatie lang kunnen uitstellen 

Het probleem bij heel wat mannen is dat ze te snel klaar komen, zeker wanneer het lang geleden is dat ze nog sex hebben gehad of nog gemasturbeerd hebben. In geval van sex met een partner is dat geen goede zaak, want beide partijen zien het genot toenemen wanneer de ejaculatie zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Sommige mannen vragen zich wanhopig af of het mogelijk is om dat klaar komen zo lang mogelijk uit te stellen

Gloria Brame, een Amerikaanse sexuologe, is van mening dat dit inderdaad kan, meer bepaald door regelmatig te oefenen bij het masturberen. Zij wijst op de resultaten van een Australische studie om aan te tonen dat masturberen heel gezond  is. Mannen die tot vijfmaal per week masturbeerden, hadden meer dan 30% minder kans om prostaatkanker te krijgen. De reden ligt voor de hand: door te masturberen verdwijnen giftige deeltjes uit het mannelijk urogenitaal systeem.

Bovendien zullen volgens Brame mannen die regelmatig masturberen minder last krijgen van erectieproblemen. Het regelmatig klaar komen brengt mee dat de bekkenspieren geoefend blijven, met als gevolg dat het op latere leeftijd makkelijker zal blijven om een stijve te krijgen. Oefening baart dus kunst, ook wat masturberen betreft.

Oefening door masturbatie kan ook het klaar komen van de man uitstellen. Stel dat iemand gemiddeld na twee minuten rukken ejaculeert, dan komt het er op aan om die periode te rekken tot drie munten. Tel bovendien hoe dikwijls je moet rukken om een climax te bereiken. Is dat 50 keren, dan komt het er op aan om te mikken op 60 keren. De meeste mannen slagen er in om het aantal keren te trekken binnen de maand te verdubbelen.

Niet alleen de man zelf zal meer genot hebben van het uitstellen van het klaar komen. Vrouwen zijn dol op mannen die hun ejaculatie lang kunnen uitstellen. Door regelmatig te masturberen doet de man op de keper beschouwd zijn vrouw ook nog een plezier.   

Syndicatie