Niet elke vrouw is te vinden voor bondage, anale en/of orale sex, sex op gevaarlijke plaatsen enzovoort

Niet elke vrouw is te vinden voor bondage, anale en/of orale sex, sex op gevaarlijke plaatsen enzovoort

Uiteindelijk komt het er op aan om elkaars voorkeur te ontdekken

Over ons sexleven bestaan nog heel wat misverstanden. Heel wat koppels beperken zich tot seks op de klassieke manier, zonder verder al te veel kennis van zaken. Toegegeven, ook de wetenschap is er nog niet helemaal uit. Onze geslachtsorganen geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs. Toch wordt wereldwijd aan heel wat universiteiten op grote schaal onderzocht hoe sex in de praktijk eigenlijk werkt. Daarnaast is het duidelijk dat we in de afgelopen jaren toch een grote stap voorwaarts hebben gezet.

Een voorbeeld zal veel verduidelijken. Onderzoekers van de Rutgers University kwamen op basis van hersenscans van vrouwen die masturbeerden tot de vaststelling dat het aanraken van de tepels van vrouwenborsten reacties in dezelfde buurt van de hersenen veroorzaakten als het stimuleren van de clitoris. Sommige vrouwen komen zelfs tot een orgasme alleen maar door het aanraken van de tepels. Er zullen weinig mannen (en zelfs vrouwen) dit weten. Bovendien zijn er nog een aantal factoren waar u beter rekening mee houdt.

 Niet elke vrouw is te vinden voor bondage, anale en/of orale sex, sex op gevaarlijke plaatsen enzovoort. Over het algemeen zijn het de mannen wiens fantasie bij het sexen de grenzen van het mogelijke aftast. Veel mannen willen na verloop van tijd wat afwisseling in het sexleven brengen door dingen te doen die minder algemeen voor de hand liggen. Het kan zijn dat de vrouwelijke partner er weinig voor voelt om daarin mee te gaan.

Uiteindelijk komt het er op aan om elkaars voorkeur te ontdekken. Inderdaad, er zijn ook vrouwen die er een kick van krijgen om te sexen op openbare plaatsen of op plaatsen die de fantasie prikkelen zoals bijvoorbeeld de biechtstoel van een kerk. Ook tegen bijvoorbeeld geblinddoekt sexen zullen nogal wat vrouwen niet meteen bezwaren hebben. Ga echter niet te ver op een gewaagd pad, want op een bepaald moment zou de vrouw kunnen afhaken.

Syndicatie