Een regelmatige slaap is de beste oplossing om nachtmerries te helpen voorkomen

Een regelmatige slaap is de beste oplossing om nachtmerries te helpen voorkomen

Kunnen yoga en/of medidatie nachtmerries helpen voorkomen?

Wat moet ik doen wanneer ik word geplaagd door nachtmerries die mijn nachtrust komen verstoren. Op de eerste plaats is het belangrijk te achterhalen wie of wat die nachtmerries veroorzaakt. Kan iemand daar zelf niet achterkomen, dan is misschien toch maar beter om een dokter te raadplegen. Een goede dokter zal zeker niet klakkeloos pillen voorschrijven, maar hij zal daadwerkelijk helpen zoeken naar de echte oorzaken van de nachtmerrie.

Een regelmmatige slaap is de beste oplossing om nachtmerries te helpen voorkomen, zodoende zal de dokter u op de eerste plaats een goed slaap-en-ontwaak schema bezorgen. Probeer dat schema te bezorgen en controleer vervolgens of het inderdaad uw nachtrust helpt verbeteren. Vast en zeker zal de dokter er ook op aandringen om regelmatig sport te beoefenen.

Kunnen yoga en/of medidatie nachtmerries helpen voorkomen? Het antwoord op deze vraag is een volmondig ‘ja’. Evenals lichaamsbeweging zal meditatie helpen om de stress weg te nemen, waardoor de nachtrust duidelijk bevorderd kan worden. Maar even ontspannend kan een potje sex vlak voor het slapen gaan zijn. Sex heeft eveneens een ontspannend effect en staat in de meeste gevallen (maar zeker niet altijd) garant voor een goede nachtrust.

Syndicatie