Probeer het zelf eens uit: kersensap zal stress onder controle helpen houden

Probeer het zelf eens uit: kersensap zal stress onder controle helpen houden

Tweemaal per dag een glas kersensap drinken kan de kwaliteit van de slaap helpen verbeteren

Meestal wordt het drinken van thee aanbevolen voor mensen die ofwel de slaap niet kunnen vatten, ofwel die als een brok zenuwen rondlopen. Het probleem is echter dat sommige mensen geen thee lusten, zelfs met de beste wil van de wereld krijgen ze dit drankje niet door de keel. Gelukkig is er voor deze categorie een alternatief beschikbaar, een alternatief dat maar al te vaak over het hoofd wordt gezien.

Inderdaad, we hebben het dan over kersensap. Weinig mensen zullen misschien geneigd zijn om het te geloven, maar kersensap is gezonder dan over het algemeen wordt aangenomen. Probeer het zelf uit: kersensap zal stress onder controle helpen houden. Tweemaal per dag een glas kersensap drinken kan bovendien de kwaliteit van de slaap helpen verbeteren, in die zin dat u een stuk kalmer in bed zult kruipen.

De meeste mensen letten misschien op hun dieet, maar zien vaak over het hoofd dat ook wat ze drinken belangrijk is voor hun gezondheid. Vooral suikerhoudende drankjes zijn zeer populair, het volstaat om in de eigen omgeving rond te kijken voor dat de bevestiging voor te vinden. Daarnaast moet natuurlijk ook gewaarschuwd worden voor het gevaar van te veel alcohol, waar tal van risico’s aan verbonden zijn.

Jim White, eigenaar van de Jim White Fitness & Nutrition Studios in Virginia Beach, Virginia, heeft alternatieven naar voren geschoven voor het gebruik van ongezonde drankjes. Hij trekt vooral ten strijde tegen alcohol, dat op termijn onze stemming kan drukken, aanleiding kan geven tot vermoeidheidsgevoelens en slaapstoornissen veroorzaakt. Volgens White hoeven we ons echter geen zorgen te maken, er bestaan voldoende gezonde alternatieven voor alcoholische en suikerrijke drankjes.

Syndicatie