Wat voelt een vrouw die pas een borstvergroting achter de rug heeft?

Wat voelt een vrouw die pas een borstvergroting achter de rug heeft?

Symptomen als gevolg van de ingreep zwakken vanzelf af

Veel vrouwen stellen zich de vraag hoe ze zich na een borstvergroting gaan voelen. Het betreft natuurlijk een chirurgische ingreep waar enig snijwerk aan te pas te komt, zij het dat dit snijwerk relatief beperkt blijft. In de beginfase, vlak na de ingreep, zal er sprake zijn enig ongemak. Dat zal echter snel verdwijnen, op voorwaarde dat de borstvergroting op de juiste manier werd uitgevoerd.

Voor een beschrijving van wat vrouwen na de ingreep voelen, gingen we luisteren naar de ervaringen van Mediconsult. De eerste dagen na de operatie zal de patiënte het gevoel van zware spierpijn in de borstspier hebben, waardoor bewegingen van de armen gevoelig kunnen zijn. Dit neemt uiteraard vanzelf af.

Soms worden voor de eerste dagen na de operatie drains in de wonden achtergelaten. Dit zijn dunne plastic slangetjes met aan het uiteinde een flesje, die ervoor zorgen dat het wondvocht wordt afgezogen. In de eerste weken na de operatie kunnen de borsten door wondvocht en bloeduitstortingen extra gespannen zijn en kan de binnenzijde van de bovenarm wat 'doof ' aanvoelen. De hechtingen worden na ongeveer zeven dagen verwijderd of lossen vanzelf op.

Syndicatie